Najnovšie správy

Ako úspešne zaradiť Goody Foody do Vášho menu

Ako úspešne zaradiť Goody Foody do Vášho menu

1. DAJTE O SEBE VEDIEŤ Mnoho zákazníkov dnes, a určite aj vo Vašom okolí, vyhľadáva alternatívy mäsa. Dajte o sebe vedieť že aj vy máte v jedálničku zaradené takéto dobroty. Využite sociálne siete, médiá a aj možnosť publikácie cez naše stránky. 2. NEBOJTE SA ZARADIŤ VIAC JEDÁL DO MENU Rozšírená ponuka Vám umožní lepšiu prezentáciu […]
Čítať celé...

Často kladené otázky

Často kladené otázky

Kedy sme vznikli? Spoločnosť Alfa Sorti bola založená v roku 1999. To je viac ako pred 21 rokmi. Sídlo spoločnosti je v srdci stredného slovenska vo Zvolene. V priemyselnej zóne. Pôvodní vlastníci boli najprv v prenajatých priestoroch, kde vybudovali firmu, ktorá sa zaoberala spracovaním a balením suchých plodov a tak isto na počiatku vyrábala aj veľmi kvalitné chrumky. Vo vlastnej extrúzii.…
Čítať celé...

Alfa Sorti produktové rady – GOODY FOODY, Racionella, Miš-Maš, Alfík

Alfa Sorti produktové rady – GOODY FOODY, Racionella, Miš-Maš, Alfík

Spoločnosť ALFA SORTI s.r.o. bola založená v roku 1995, v tom čase ešte pod názvom Alfa Bio Slovakia s.r.o. Alfa Sorti patrí k najväčším výrobcom produktov pre vegetariánov a vegánov na Slovensku. Naša produktová línia Goody Foody je určená nielen pre vegánov a vegetariánov, ale aj pre všetkých vyznávačov zdravého životného štýlu. Goody Foody spĺňajú všetky požiadavky […]
Čítať celé...

Kukuričná krupica

Kukuričná krupica

Bezlepková. Je vyrobená len z kukurice bez genetickej modifkácie, vypestovanej v SR. Kukuričná krupica je výbornou a chutnou alternatívou klasickej pšeničnej krupice. Je vhodná na prípravu sladkej alebo slanej kaše, na zahusťovanie i na výrobu bezlepkového pečiva. Návod na prípravu: ½l mlieka, 3 PL kukuričnej krupice, 3 PL cukor, štipka soli, 10g masla V 150 ml mlieka rozmiešame […]
Čítať celé...

Ryžová krupica

Ryžová krupica

Ryžová krupica je výbornou a chutnou alternatívou klasickej krupice. Vhodná je na prípravu raňajkových kaší, na zahusťovanie i na výrobu bezlepkového pečiva. Má veľmi málo tuku a neobsahuje žiadny cholesterol. Je veľmi ľahko stráviteľná a prirodzene bezlepková. Pripravuje sa obdobne ako “klasická” pšeničná krupica (varením v mlieku s cukrom a malým množstvom soli, ochutiť možno grankom, škoricou a maslom). […]
Čítať celé...