Ako úspešne zaradiť Goody Foody do Vášho menu

Ako úspešne zaradiť Goody Foody do Vášho menu

1. DAJTE O SEBE VEDIEŤ

Mnoho zákazníkov dnes, a určite aj vo Vašom okolí, vyhľadáva alternatívy mäsa.

Dajte o sebe vedieť že aj vy máte v jedálničku zaradené takéto dobroty.

Využite sociálne siete, médiá a aj možnosť publikácie cez naše stránky.


2. NEBOJTE SA ZARADIŤ VIAC JEDÁL DO MENU

Rozšírená ponuka Vám umožní lepšiu prezentáciu Vášho podniku.

Väčší výber jedál a ich alternatív sa rýchlo rozšíri medzi zákazníkmi.

Všetky špeciality a hity Vašej kuchyne skúste aj v alternatíve s Goody Foody.


3. ALTERNATÍVNE JEDLÁ NEUVÁDZAJTE SAMOSTATNE

Nepoužívajte samostatnú časť označenú ako „vegetariánska“ alebo „vegánska“.

V zozname bezmäsitých alebo vegánskych jedál si ho všimne len menej ako 6,5% zákazníkov.

Alternatívne jedlo zaraďte do menu hneď vedľa normálneho.

Takto zaradené jedlá zvýšia svoju pozornosť o viac ako 20%.

Kľudne v menu alternatívu označte (VEG) a len vo vysvetlivkách uveďte, že je to jedlo vhodné aj pre vegánov.


4. VIZUÁLNA PREZENTÁCIA JE DôLEŽITÁ

Dajte si jedlá naaranžovať a odfotiť profesionálom, aby už na pohľad lákalo.

Venujte čas premýšľaniu na výstižnými, ale ja zvučnými názvami Vašich jedál.

Vhodne zvolený názov zvyšuje atraktivitu ponuky až o 105%.


5. VŽDY SPRAVTE DOBRÝ DOJEM

Ponúknite ochutnávku. Stačí jednoduchý stôl bez obsluhy s jednohubkami a s rôznymi dipom.

Príprava Goody Foody je rýchla a jednoduchá, máte vždy čerstvo uvarené.

Vyškolte svojich zamestnancov.

Jednoduché školenie zaberie 15 minút pre čašníkov a maximálne 30 minút kuchárom.

Z našich receptov môžete čerpať nové nápady a variácie jedál.

Poradíme Vám, alebo požiadajte o podporu na stránke www.alfasorti.sk

Zanechať komentár