Alfa Sorti produktové rady – GOODY FOODY, Racionella, Miš-Maš, Alfík

Alfa Sorti produktové rady – GOODY FOODY, Racionella, Miš-Maš, Alfík

Spoločnosť ALFA SORTI s.r.o. bola založená v roku 1995, v tom čase ešte pod názvom Alfa Bio Slovakia s.r.o.

Alfa Sorti patrí k najväčším výrobcom produktov pre vegetariánov a vegánov na Slovensku. Naša produktová línia Goody Foody je určená nielen pre vegánov a vegetariánov, ale aj pre všetkých vyznávačov zdravého životného štýlu. Goody Foody spĺňajú všetky požiadavky kvality. Suroviny, ktoré používame vo výrobe, sú kvalitné, vypestované bez genetickej modifikácie. Upravené za najmodernejších technológií. Produkty Alfa Sorti sa vyvážajú do mnohých krajín sveta. Spoločnosť je certifikovaná na EN ISO 9001:2015

Našou hlavnou činnosťou je spracovanie sójovej múky a výroba sójových výrobkov (texturátov). Inováciou nášho výrobného programu sme rozšírili našu ponuku o výrobu bezmäsitých mrazených a chladených výrobkov (Goody Foody), ktoré zohľadňujú trend zdravého životného štýlu a súčasne aj požiadavky na rýchlosť, kvalitu a maximálne pohodlie. Medzi ďalšie naše činnosti patrí balenie a distribúcia orechovín, maku, sušeného ovocia a výroba sójového mlieka.

Sme spoločnosť, ktorá pôsobí na na slovenskom a aj európskom trhu už od roku 1995. Dlhé roky sme spoľahlivým producentom a distribútorom sójových a iných produktov určených nielen pre vegetariánov a vegánov. Strarostlivo si vyberáme našich dodávateľov s dlhoročnou tradíciou. Našim cieľom je dlhodobé uspokojovanie potrieb koncových zákazníkov vyhľadávajúcich kvalitné produkty.

Goody Foody – sme viac ako Burger. S omáčkami, so všetkými druhmi príloh!

Prečo si vybrať naše výrobky?

Pre jednoduchšie zorientovanie sme pre Vás vytvorili tieto základné produktové rady:

Goody foody – mrazené a chladené bezmäsité výrobky

Goody Foody je rad bezmäsitých mrazených a chladených jedál rastlinného pôvodu (na báze pšenice a sóje), ktoré svojim vzhľadom, arómou a chuťou pripomínajú mäsové výrobky. Goody Foody sú určené nielen pre vegánov, vegetariánov, ale aj pre všetkých priaznivcov zdravého životného štýlu. Goody Foody sú ochutené prírodnými koreninami, extraktmi a ochucovadlami bez použitia konzervačných látok a syntetických farbív. Prirodzene bez obsahu cholesterolu.

Goody Foody vegánske a vegetariánske burgre. Klasické alebo červené burgre. Goody Foody burger je viac ako len burger. Môžete ho podávať so všetkými druhmi omáčok a príloh. Hotový je buď za 2 minúty (chladený) alebo 4 minúty (mrazený). Vyskúšajte aj Goody Foody vegetariánske a vegánske rezne alebo steaky, s príchuťou hovädzou alebo kuracou príchuťou. Stačí ich zľahka opiecť na oleji a môžete podávať. Ako prílohu odporúčame rôzne druhy šalátov, cestoviny, ryžu či zemiaky. O necelých 20 minút je všetko hotovo. Môžete jesť zdravo, chutne a pritom ušetriť veľa času!

Goody Foody gyros & kebab si obľúbi každý vegetarián, či vegán, ktorý obľubuje gyros a kebab. Goody Foody vegánske mleté využijete pri príprave lasagní alebo špagiet. Vegánske a vegetariánske kocky zase do guľáša, či už klasického, segedínskeho, alebo fazuľového. Vegánske a vegetariánske zeleninové guľky do špagiet a lá Bolognese. Vegetariánsky zeleninový medailónik stačí len opiecť a podávať ho s akoukoľvek omáčkou – syrovou, bazalkovou, s brusnicami alebo šalátmi. Goody Foody vegetariánske sójové rezance si môžete pripraviť na čínsky alebo taliansky spôsob, so zeleninou alebo ryžou, prípadne na pikantný spôsob a naplniť nimi zemiakové placky.

Racionella – orechoviny, sušené ovocie, mak, hrozienka, kokos

Pod značkou Racionella môžete nájsť rôzne druhy orechovín a sušeného ovocia.

Ak hľadáte pri vašich kuchynských variáciách suroviny, preverené rokmi skúsenosti, vycibreným citlivým prístupom, a zameraním primárne na kvalitu, sú výrobky zastrešené pod značkou Racionella tou pravou voľbou pre Vás.

V prípade, že sa spoľahnete na kvalitu výrobkov Racionella budú vaše jedlá, koláče, zákusky i pečivo vždy dôkazom vášho kuchárskeho umenia.

Dôkladným výberom dodávateľov z celého sveta, neustálou kontrolou kvality na všetkých stupňoch výrobného procesu, v kombinácii so zabehnutým systémom riadenia kvality vám dokážeme garantovať, že sa môžete spoľahnúť a venovať sa už iba majstrovským kuchárskym variáciám.

Hovorí sa, že láska ide cez žalúdok. V tom prípade, môžeme povedať, že výrobky pod značkou Racionella sú v správnych rukách skutočným Amorovým šípom, ktorý si získa priazeň i najstratenejších prípadov.

Miš-maš zmesi

Miš-maš sú zmesi sušeného ovocia, orechovín a cereálií. Pri ich balení vyberáme iba kvalitné plody. Miš-maš zmesi Vás osviežia, posilnia. Môžete si vybrať sladkú alebo slanú verziu. Miš Maš cereálny (zmes sušeného ovocia, cereálií, orechov a arašidov), čokoládový (zmes sušeného ovocia, cereálií, orechov a arašidov). Relax (zmes orieškov, cereálií, hrozienok), Hawai (zmes sušeného ovocia a cereálií), Mexiko (pikantná zmes oriešok, semienok a cereálií, jemne pálivá) alebo Salty (slaná zmes orieškov, semiačok a cereálií). K vínu, pivu alebo ku kávičke. K posedeniu s rodinou alebo priateľmi. Určite si vyberiete to svoje pravé orechové!

Alfík – sójové mlieko

Soya milk v sebe ukrýva sušený sójový nápoj – rastlinný produkt s mliečnou chuťou.

Máte alergiu na laktózu? Bezlepkovú diétu? Je Vám blízky zdravý životný štýl? Alfik je pre Vás to pravé!

Zanechať komentár