Zdieľať recept

Vegan recept | Zeleninové medailóniky s tekvicou hokkaido a pečenými zemiakmi

GOODY FOODY zeleninové medailóniky s tekvicou hokkaido a pečenými zemiakmi. Na prípravu sme použili Goody Foody zeleninové medailóniky.

Návod na prípravu

  • 1.Najprv tekvicu hokkaido dôkladne umyjeme. Tekvicu nelúpeme. Aj keď je šupka príliš tvrdá a potrebujeme ostrý nôž, pečením krásne zmäkne. Práve v šupke je najviac vitamínov a živín. Tekvicu hokkaido zbavíme dužiny a nakrájame na mesiačiky.. Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kolieska.
  • 2.Plech alebo pekáč vystelieme papierom na pečenie . Uľahčí nám to čistenie. Na plech rozložíme nakrájanú tekvicu hokkaido a zemiaky. Pokvapkáme olejom, osolíme, posypeme kari korením a grilovacím korením.
  • 3.Rúru si rozohrejeme na 180 °C. Vložíme do rúry a pečieme zhruba 30 minút.
  • 4.Goody Foody zeleninové medailóniky opečieme 2 minúty z každej strany na kvapke oleja na panvici. Podávame s kyslou smotanou.

Hodnotenia receptov

Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia

Pridať hodnotenie

Ako by ste ohodnotili Vegan recept | Zeleninové medailóniky s tekvicou hokkaido a pečenými zemiakmi?
Kliknite pre hodnotenie

Ingrediencie:

  • Goody Foody zeleninové medailóniky
  • Tekvica hokkaido 1/2 ks
  • Zemiaky 300 gr
  • Soľ
  • Grilovacie korenie
  • Kari
  • Kyslá smotana 3 PL
  • Olej 3 PL