Zdieľať recept

Vegan recept | Vegánsky rezeň s hráškom a špargľou

GOODY FOODY Steak chicken style s hráškom a sklovitou špargľou. Na prípravu sme použili Goody Foody Steak chicken style. 

Návod na prípravu

  • 1.Hrášok krátko orestujeme na masle alebo olivovom oleji, podlejeme horúcou vodou a dusíme. Povaríme do zmäknutia a odstavíme, aby nestratil farbu. Na záver pridáme trochu soli a okoreníme. Menší zemiak uvaríme, scedíme a spoločne s hráškom a 1 čajovou lyžičkou medvedieho cesnaku zmixujeme na chutnú a jemnú pastu.
  • 2.Špargle umyjeme, zlomíme v spodnej časti a prekrojíme pozdĺžne na polovicu. Na panvicu dáme olivový olej, zelené korenie, pritlačený strúčik cesnaku v šupke, pridáme špargľu a struky fazuľky. Podlejeme bielym vínom, posolíme, okoreníme a restujeme do sklovita. Špargľa má byť mäkká, ale chrumkavá, nesme stratiť farbu.
  • 3.Na oleji opražíme pretlačený cesnak, zelené korenie. Na zmesi vypražíme Goody Foody Steaky na prírodno. Rezeň nemusíme s cesnakom spájať, kúsky cesnaku sú tu pre chuť, môžu sa pražiť pokojne na boku panvice.
  • 4.Podávame s čerstvým hráškom a hráškovými klíčkami.

Hodnotenia receptov

Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia

Pridať hodnotenie

Ako by ste ohodnotili Vegan recept | Vegánsky rezeň s hráškom a špargľou?
Kliknite pre hodnotenie

Ingrediencie:

  • Goody Foody Steak chicken style 2 balenia
  • Olivový olej 2 PL
  • Cesnak 2 strúčiky
  • Zelené korenie
  • Hráškové klíčky
  • Zelená špargľa 6 hrubších ks
  • Struky zelenej fazuľky 300g
  • Olivový olej alebo maslo 1 PL
  • Biele víno 0,5 dcl
  • Zelené korenie
  • Soľ
  • Korenie

Hráškové pyré:

  • Čerstvý alebo mrazený hrášok 400g
  • Menší zemiak 1 ks
  • Pesto z medvedieho cesnaku 1 ČL
  • Olivový olej alebo maslo 1 PL
  • Soľ
  • Korenie