Návod na prípravu
- 1.Najemno nakrájanú cibuľku orestujeme na oleji, pridáme ryžu, opražíme, podlejeme trochou vína, privedieme k varu.
 - 2.Po malých dávkach pridávame víno a zeleninový vývar.
 - 3.Za občasného premiešania varíme na miernom ohni, pokiaľ ryža nie je uvarená, cca 15 minút.
 - 4.Keď je rizoto hotové, dochutíme soľou a korením.
 - 5.Na oleji orestujeme rukolu, pridáme sušené paradajky, Gyros/Kebab a restujeme ešte asi 2 minúty.
 - 6.Orestovanú zmes pridáme k rizotu a zmiešame.
 - 7.Rizoto podávame hneď, ešte teplé, dozdobíme hrachovými klíčkami.
 
Hodnotenia receptov
Recept neobsahuje žiadne recenzie a hodnotenia
Ingrediencie
- Goody foody gyros/kebab 1 balenie
 - 240 g jazmínová ryža
 - 50 ml olivový olej
 - 1 cibuľa
 - Rukola
 - Soľ
 - Biele korenie
 - 30g sušené paradajky
 - 2 dl biele víno
 - 350 ml zeleninový vývar
 - Hrachové klíčky
 


