Jemne mletá mandľová múka. Prirodzene bezgluténová. Je vhodná na pečenie bezlepkových koláčov a chlebov.
Prirodzene bezgluténový výrobok.
Zloženie: Jadrá mandlí blanšírované mleté
Alergény: Môže obsahovať stopy arašidov a sóje
Skladovanie: Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Chcete si napiecť zdravo a chutne? Máte doma celiatika? Držíte bezlepkovú diétu? Mandľová múka je potom pre Vás to pravé!
- je vhodná na pečenie koláčov i chlebov
- výborne sa hodí do rôznych krémov a dezertov
- zjemní Vaše korpusy, linecké cestá
- pripravíte z nej výborné RAW koláčiky
- hodí sa na prípravu obľúbených francúzskych cukroviniek Makróniek
Poznámka: pred použitím na pečenie odporúčame ešte jemne zomlieť napr. na mlynčeku na kávu, aby ste dosiahli hladké cesto.
Rado –
Nie sme sice celiatici, ale mandlovu muku sme si oblubili