O nás

Nemusíte byť vegetarián, aby ste milovali Goody Foody

Az ALFASORTI s.r.o. 1995-ben alapították, akkor még Alfa Bio Slovakia s.r.o. néven.

Az Alfa Sorti az egyik legnagyobb szlovákiai vegetáriánus és vegán termék gyártója. A Goody Foody termékcsaládunkat nem csak vegánoknak és vegetáriánusoknak, hanem az egészséges életmód minden rajongójának is tervezték. A Goody Foody minden minőségi követelménynek megfelel. A termelésben felhasznált alapanyagok kiváló minőségűek, genetikai módosítás nélkül termesztettek. A legújabb technológiával adaptálva. Az Alfa Sorti termékeit a világ 7 országába exportálják. Például. Nagy-Britannia, Csehország, Finnország, Magyarország, Észtország, Németország. A vállalat rendelkezik az EN ISO 9001: 2015 tanúsítással

Goody Foody – mi több vagyunk, mint egy burger. Mártásokkal, mindenféle körettel!

A Goody Foody nemcsak vegetáriánusok vagy vegánok számára készült, hanem az egészséges életmód minden rajongójának is. Goody Foody vegán és vegetáriánus burgerek. Klasszikus vagy piros hamburgerek. A Goody Foody hamburger nem csupán hamburger. Tálalhatod mindenféle szószokkal és köretekkel. Vagy 2 perc alatt (hűtőben) vagy 4 perc alatt (fagyasztva) készen áll.

A Goody Foody olyan hús nélküli fagyasztott és hűtett növényi eredetű ételek (búza és szója alapú), amelyek megjelenésükben, aromájukban és ízükben hasonlítanak a húskészítményekhez. A Goody Foods nemcsak vegánok, vegetáriánusok számára készült, hanem az egészséges életmód minden rajongójának is. A Goody Foods termékeket természetes fűszerekkel, kivonatokkal és aromákkal ízesítik, tartósítószerek és szintetikus festékek használata nélkül. Természetesen koleszterinmentes.

Próbálja ki a Goody Foody vegetáriánus és vegán darabokat vagy steakeket, marha- vagy csirkeízzel. Csak enyhén pirítsa meg őket olajban, és tálalhatja. Köretként különféle salátákat, tésztákat, rizst vagy burgonyát ajánlunk. Kevesebb, mint 20 perc alatt minden elkészül. Ehet egészséges, ízletes és sok időt spórolhat meg! A Goody Foody gyros és kebab minden vegetáriánus vagy vegán körében népszerű, aki szereti a gyrosokat és a kebabokat. Használhatja a Goody Foody vegán darálást lasagna vagy spagetti elkészítéséhez. A vegán és a vegetáriánus kockák gulyássá válnak, legyen az klasszikus, szegedi vagy babos. Vegán és vegetáriánus zöldséggolyók a bolognai spagettihez. A vegetáriánus zöldségmedált csak megpirítják és bármilyen szószhoz – sajthoz, bazsalikomhoz, áfonyához vagy salátához – szolgálják fel. Kínai vagy olasz módon, zöldségekkel vagy rizzsel, vagy fűszeresen készítheti el a Goody Foody vegetáriánus szója tésztát, és burgonyás palacsintával töltheti meg őket. A Goody Foody olyan hús nélküli fagyasztott és hűtett növényi eredetű ételek (búza és szója alapú), amelyek megjelenésükben, aromájukban és ízükben hasonlítanak a húskészítményekhez. A Goody Foods nemcsak vegánok, vegetáriánusok számára készült, hanem az egészséges életmód minden rajongójának is. A Goody Foods termékeket természetes fűszerekkel, kivonatokkal és aromákkal ízesítik, tartósítószerek és szintetikus festékek használata nélkül. Természetesen koleszterinmentes.

Vegán

Vegán

Vegetáriánus

Vegetáriánus

GMO-mentes

GMO-mentes

Egészséges

Egészséges

Gyors előkészítés

Gyors előkészítés

Gyors kiszállítás

Gyors kiszállítás

Partnereink

Naše produkty nájdete v týchto krajinách Európy

Legfrissebb cikkek

Prečítajte si zaujímavé články nielen o našich produktoch